Rekry: Olisiko tämä paikka sinun?

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Tyopaikkailm-1024x1024.png

Etsimme ammattitaitoista ajokoneenkuljettajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Etelä-Pohjanmaan alueelle.

Ajokoneenkuljettajana ajat toisessa koneketjussamme ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työkoneena on Komatsu 845 ajokone vuosimallia 2021. Katsomme eduksi myös mahdolliset hakkuukoneenkuljettajan ajotaidot, sekä huoltotyön osaamisen. Työ vaatii oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntemista omasta tekemisestä.

Suupohjan Konehakkuu Oy on luotettava perheyritys 35 vuoden kokemuksella. Yritys toimii Suupohjan alueella Metsä Groupin alueurakoitsijana ja työllistää yhteensä 10 ammattitaitoista henkilöä koko- ja osa-aikaisesti. Lisäksi työllistämme aliurakoitsijoita.

Jos tämä kuulostaa sinun työtehtävältä, toivomme hakemustasi pikimmiten tai viimeistään 30.11.2023 mennessä.  Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mahdollisen asunnon etsinnässä olemme käytettävissä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja työkokemuksestasi sähköpostilla osoitteeseen leikas.suupohjan@konehakkuu.fi tai whatsappiin 0400-776414 / Raimo Leikas.